Nasze koncertowanie

Talent jest istotny, ale nie mniej istotne jest, by się nim dzielić. w myśl tej zasady chętnie organizujemy koncerty naszych podopiecznych. Dla nich jest to okazja do zaprezentowania swoich umiejętności oraz do interakcji z publicznością, co jest rzeczą niezmiernie ważną dla każdego artysty.

Dla fundacji to satysfakcja z dobrze wykonanej pracy i ukoronowanie naszych starań.
Naszą ofertę kierujemy do instytucji edukacyjnych, ośrodków kultury i promocji, jak również firm i osób prywatnych – w kraju oraz za granicą.

Sprawdź najbliższe koncerty

nasze koncertowanie

Oferta koncertowa

Możemy stworzyć dowolny program artystyczny, który uświetni wydarzenie każdego formatu – czy jest to spotkanie biznesowe lub jubileusz, wieczór wigilijny lub zabawa karnawałowa, czy też inne spotkanie okolicznościowe. Zawsze dostosowujemy repertuar do okazji. Jesteśmy przy tym otwarci na wszelkie propozycje i uwzględniamy życzenia naszych słuchaczy.

W zależności od składu grupy muzykującej proponujemy:

• koncert grupy dzieci (od siódmego roku życia) grających na skrzypcach, basie i heligonkach,
  • koncert kapeli,
  • występy solowe dzieci i młodzieży.

oferta koncertowa

Żywe lekcje muzyki

W naszej ofercie znajdują się również programy edukacyjne – żywe lekcje muzyki organizowane dla uczniów w wieku przedszkolnym i szkolnym.

Podczas zajęć pokazujemy najmłodszym, że każdy może być twórcą muzyki.

Przedszkolaki i uczniowie szkół podstawowych znakomicie reagują na żywe, rytmiczne dźwięki melodii ludowych.
Spotkanie z muzyką tradycyjną to dla nich przeżycie, a żywe lekcje muzyki zapewniają mnóstwo wrażeń.

Zapraszamy do współpracy!

Sprawdź wymagania techniczne

Malgorzata Mlynarz

Wszelkie informacje dotyczące organizacji koncertów podopiecznych uzyskają Państwo kontaktując się z Fundacją.

Dyrektorka Fundacji Braci Golec:
Małgorzata Młynarz

+48 604 122 900