Oferta koncertowa

Nasze koncertowanie

Nauka gry i śpiewu to nie wszystko. To narzędzia, które dają szerokie możliwości, gdy umiejętnie się je wykorzysta. Od lat dokładamy wszelkich starań, żeby uczące się u nas dzieci miały okazję do tego by wspólnie koncertować, wychodzić z muzyką do ludzi, dzielić się nią i zarażać innych pasją do kultury. Organizujemy wydarzenia, podczas których mogą występować – uświetniać muzyką uroczystości, grać w górach, radiu. Dla nich jest to okazja do zaprezentowania swoich umiejętności oraz do interakcji z publicznością, co jest rzeczą niezmiernie ważną dla każdego artysty. Dla nas oglądanie ich na scenie to potężna satysfakcja i ukoronowanie naszych starań. To również szczególny moment dla rodziców, by zobaczyć swoje pociechy podczas występów. Pragniemy tworzyć dla nich jeszcze więcej możliwości, zapraszając do współpracy przy organizacji wydarzeń instytucje, domy kultury, regionalne ośrodki promocji i firmy z kraju i zza granicy. Dla zainteresowanych przygotowaliśmy ofertę koncertową.

Oferta koncertowa

Mamy za sobą wiele lat praktyki w przygotowywaniu koncertów i wydarzeń artystycznych. Nasi podopieczni grali na wielkich i małych scenach, w kościołach, radiu, w Polsce i za granicą. Za każdym razem jest to dla nich szczególna okazja i podchodzą do występów z bardzo dużym zaangażowaniem. Możemy stworzyć dowolny program artystyczny, który uświetni wydarzenie każdego formatu – czy jest to spotkanie biznesowe czy jubileusz, wieczór wigilijny, zabawa karnawałowa, czy inne spotkanie okolicznościowe. Zawsze z dużym wyczuciem dostosowujemy repertuar do okazji. Jesteśmy przy tym otwarci na wszelkie propozycje i uwzględniamy życzenia naszych słuchaczy. Jeżeli poszukujesz ludowej oprawy muzycznej do swojego wydarzenia – z przyjemnością ją dla Ciebie stworzymy.

W swojej ofercie mamy zarówno koncerty grup dzieci od siódmego roku życia po młodzież, grającą na skrzypcach, basach i heligonkach, koncerty kapel góralskich, jak i występy solowe.

Serdecznie zapraszamy